30 Temmuz 2010

Kafa Notları: Ben Biraz..

Sanki defalarca sana seslenmişim gibi geliyor. Neden görünmez olur tüm başlangıçlar bilmiyorum. Sorsam da söylemezler bundan eminim. Bu şekilde, bir takım olmayan değerleri varmış gibi gösterme başarısını sağlıyorlar. Çok bilmiş değilim asla da olmadım ama son zamanlarda gözümün içine sokulan bu kaldırım zihniyetlerin beni epey şaşırttı desem yeridir. Bir taraf da sızlanan karşı cins diğer tarafta paylaşamadığı kalbini boş satırlara dolduran erkek. Hal böyle iken insan düşünmeden edemiyor; ya müthiş bir şansızlık var ortada adeta tanrılar dışlamış eros u ya da bu dert yananlar ve kalpleri boşlukta dolananlar gerçekten bahsettikleri gibi değil. Buna net bir cevap asla veremem. Elimdeki üç beş örnekle yola çıkarsam, umut kavramını bile unutmam gerekebilir. O yüzden sabırla rüzgarın tersine dönmesini bekliyorum..

Tükettiğim çok şey var bu hayatta. En çok canımı acıtanlar ise tek başıma yaşadığım ilkler oldu. Her birini bir kadeh içki ile yutmaya çalışsam da damarlarımdan atabilmiş değilim bu kederi. Artık gözlerimi kapatıp “bu sondu” demek yüzümde bir tebessüm oluşturmuyor. Hayatta en çok net olan şeylerden korkarım. Çünkü sinsidirler, sen fark etmeden ince ince işlerler hayatına, parçayken bütünü göremezsin ama bütün olduğunda paramparça olursun. İşte tam böyle bir dönemdeyim. Tek tek parçalarıma ayrılıyorum..

Söylenmek çok boş görünüyor dimi dışarıdan? Bu hayatta asla tek başına büyüyemezsin ve içine aşk işlememiş kalp sadece monoton bir ritim ile ninni söyler hayatına. Gözümden akan sabah üzeri uykuları değil, geçen zamanın tuzlu yaşlarıdır..

5 yorum:

  1. ne olursa olsun sen yine de ümdini kesme hiç bir zaman.her şey daha güzel olacak.ben buna hep inandım inanmaya da devam ediyorum:)


    Kalbinde çözülmeden kalan her şey için sabırlı ol. Soruların kendisini
    sevmeye çalış, kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi.
    Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez, çünkü sen henüz
    onlarla yaşayamazsın. Bu her şeyi yaşama meselesidir. Şu anda senin,
    soruyu yaşaman gerekiyor. belki da...ha ilerde, farkına bile varmadan,
    günün birinde kendini cevabını yaşarken bulacaksın.” R.M. RİLKE

    YanıtlaSil
  2. R.M RILKE için teşekkürler:) Karanlıktan korkuyorum bu yüzden odamı aydınlatan ateşimi hiç bir zaman söndürmemeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
  3. :) En iyisini yaparsın:)

    YanıtlaSil

my cracks

Hızımı alamadım

Related Posts with Thumbnails