9 Ağustos 2010

Kafa Notları: Beklenmedik Beklenen



Minik dokunuşlarla okşuyorsun ruhumu. Birçok bilinmeyene ne çok gizem hapsediyoruz ama farkında değiliz. Oysa ki hayat bazen zırlamaktan öte güzel süprizlerle dolu olduğunu da kanıtladı bana. Benim bir ayrıcalığımdan sebep değil, belkide daha fazla eşelememem karşılığında, onun için ufak benim içinse bir hayatı içine sığdırabileceğim bir hediye verdi. vaktim olsa daha çok neden daha çok soru ve daha az mutlulukla yetinirdim ama inan bunu yüklenecek iştahım yok şuan. Kısacası halimden memnunum. O kadar tazeki olanlar, düşüncelerim gereksiz şımarıklıklar yapıyor, bir sürü virgül koyuyor her hayalime. Sanırım biraz daha açgözlü oluyor. Biliyorum daha sakin adımlarla anılmalı her kahramanlık ama bu hikayeyi yazanlardan biri olarak bir kez olsun kendime oynasam ne çıkar demekten de kendimi alıkoyamıyorum. Neresine tutumsam bilemiyorum. Bu cümle çok depresif bir ruh haline hitap ettiği gibi aynı zamanda sonsuz bir mutluluğun an içinde beyine uyguladığı bir şaşkınlık oyunu olabilir. Zira bunu yaşamakta olan biri olarak ispatını size kocaman bir gülümseyişle sunmak istiyorum.

Tek tek sıralamak istiyorum bütün değişiklikleri ama hangisine nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Altüst kelimesini hiç bu kadar tatlı olacağını düşünmemiştim. Bugünlerde hep ağır ağır kapanıyor gözlerim. Bilincimi kaybetmek istemiyorum. Uykuyu hayatımda hiçbir zaman sevmedim. Bir sürü nedeni var işte hayatının yarısı uyuyarak geçer mi falan diye başlıyor ama bugünlerde bir başka sebep daha var; uyku, seni düşünememe neden oluyor. Belki rüyalarla ufak bir anlaşma yapıp bu sorunu bir nebze olsun azaltabilirim fakat yönetimin benim elimde olmaması hep bir kuşkuya yer açacak gibi..

4-5 gün yazamayacağım dedim sanırım bu süreyi birazcık aştım. Bir iki gün düşüncelerimin birbirini kovalamasını izledim zira bu sefer özne olarak çok değerli birini bulmayı başarmışlar. Beklenen çok beklenmedik bir zamanda gelince bende ortalığı toparlayamamış oldum ama huyumdur çok sevmem dağınıklığı. Bu yüzden  kaldığım yerden devam ediyorum. Şimdilik hoşça kalın.

2 yorum:

my cracks

Hızımı alamadım

Related Posts with Thumbnails